ОСТАННІ НОВИНИ

Україна втратила шістьох бійців за останню добу

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 6 українських військовослужбовців загинули, 13 – отримали поранення, 8 – отримали контузію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

ато

Найбільш гаряче вчора було на Луганському напрямку.

«Основні бойові дії розгорнулися у Попаснянському районі (ділянка фронту Золоте – Троїцьке). Одразу після другої годині ночі противник розпочав масований мінометний обстріл наших позицій, який тривав безперервно 7 годин. Між 8 та 12 годиною, під прикриттям мінометного вогню, ворог пішов у пряму атаку на наші позиції, проте був відкинутий влучним вогнем у відповідь», – йдеться у повідомленні штабу.

Як розповів сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, невдача не зупинила окупантів: вони запросили артилерійську підтримку, а також підтягли до лінії фронту танки. Згодом, близько 14 та 16 години НЗФ ще двічі атакували наші опорні пункти. Обидва бойових зіткнення завершилися на нашу користь: ворог не пройшов. Зрештою, після 16:15 ворог вирішив припинити бойові дії на цьому напрямку, щоб підрахувати втрати. Всі атаки протягом дня тривали з південно-східного напрямку (с. Калинове).

Окрім цього, ворог порушив режим тиші у Лопаскиному (район м. Щастя), а також здійснив мінометний обстріл в Оріховому (район Бахмутської траси).

Всього вчора на Луганському напрямку відбулося 3 бойових зіткнення та 15 ворожих обстрілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *