ОСТАННІ НОВИНИ

Руслана пояснила, чому Львів пролетів повз «Євробачення»

|

Співачка Руслана прокоментувала «виліт» Львова із міст, що потенційно можуть прийняти «Євробачення-2017». За її словами, місто Лева поскупилось виділити велику суму коштів на проведення конкурсу, тому і «пролетіло». Про це вона написала на Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

євробачення

За словами Руслани, Львів планував інвестувати у «Євробачення» у 8-12 разів менше, ніж його конкуренти.

«Розуміючи складний час для України, основний акцент робився на тому, щоб з бюджету країни і грошей платників податків було взято як можна менше, або взагалі не взято грошей на проведення конкурсу. Тому я з прикрістю зрозуміла, що у мого рідного міста, яке мало всі шанси на перемогу, такої можливості не буде. Кількість грошей, які Львів готовий інвестували в проведення Євробачення 2017 була у 8-12 разів менше, ніж у його найближчих конкурентів. Під час голосування треба було відкласти всі свої суб’єктивні побажання і бачення, та подумати, хто дійсно готовий, хоче і може провести Євробачення на найвищому рівні. Я не буду говорити, як хто голосував. Звичайно, наш із Сашком голос був за Львів і ще за два міста, які я не називатиму, оскільки вони ще боротимуться у фіналі», – написала вона.
«Я думаю, що відсутність Львова у фіналістах не є поразкою. У Львові і без того неймовірна кількість туристів. Його знають далеко за межами Європи. Рідко коли у Львові є місяць, щоб там не відбувалась та чи інша міжнародна імпреза. А ось для Одеси і Дніпра це дійсно потужний шанс скласти конкуренцію столиці. І ми добре пам’ятаємо, що під час «Євро 201»2 саме ці два міста не встигли в останній момент прийняти чемпіонат. Отже, це їх зоряний шанс. Будемо вболівати і за Київ, і за Одесу, і за Дніпро. Нехай переможе сильніший»,- додала Руслана.

Нагадаємо, що після вчорашнього засідання Оргкомітету було визначено три міста, які продовжують боротись за проведення «Євробачення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *