ОСТАННІ НОВИНИ

Українські спортсмени-зрадники, які пролітають повз Олімпіаду через РФ

Лілія Імбіровська, Львівський портал

|

Спортивний арбітражний суд відхилив позов російських легкоатлетів на участь в Ріо-2016. Тепер очікується, що міжнародний олімпійський комітет має ухвалити рішення про дискваліфікацію решти російських спортсменів. Вочевидь перехід під знамена Росії став фатальним для колишніх українців, що мали брати участь в Олімпіаді під знаменами РФ.

Віра Ребрик. Метання списа.

230

Ребрик – колишня українська метальниця списа, чемпіонка Європи, рекордсменка світу серед юніорів, рекордсменка України.

Артур Айвазян. Кульова стрільба.

231

Випускник Львівського державного університету фізичної культури, колишній український стрілець вірменського походження, офіцер ЗСУ (старший лейтенант прикордонної служби). Олімпійський чемпіон 2008 року. Мешкає у анексованому місті Сімферополь.

Микола Куксенков. Гімнастика.

232

Абсолютний чемпіон Європи серед юніорів, бронзовий призер чемпіонату Європи в абсолютній першості (2011), переможець в абсолютній першості і срібний призер у вправі на перекладині Літньої Універсіади 2011. Переможець та призер етапів кубка світу. Багаторазовий чемпіон України.

Після зміни громадянства заявив, що все життя у нього було відчуття що він російська людина і ще в дитинстві він писав листа Путіну… У квітні 2016 став учасником допінг скандалу, його допінг-проба від 15 березня дала позитивний результат на вміст мельдонію.

Подружжя Максим Оберемко та Ольга Маслівець. Вінсерфінг.

233

Оберемко – колишній український віндсерфінгист, чемпіон світу, учасник п’яти Олімпійських ігор, Заслужений майстер спорту України. Після анексії Росією Криму, Оберемко, що проживав у Євпаторії, виявив бажання виступати за Росію. Таке ж рішення прийняла і його дружина Ольга Маслівець – уродженка Тернопільщини. Колишня українська віндсерфінгистка, переможниця чемпіонату Європи, учасниця чотирьох Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України.

Артем Іванов. Важка атлетика.

238

Колишній український важкоатлет із Криму, дворазовий срібний призер чемпіонату Європи, срібний призер чемпіонату світу з важкої атлетики. Рекордсмен України за сумою двох вправ.

Олексій Сокирський. Метання молота.

237

Кримський метальник молота, фіналіст олімпіади в Лондоні. Сьогодні він невиїзний чемпіон РФ, який зрадив Україну заради кращого рівня спорту в країні-окупанта.

Анна Буряк. П’ятиборство.

235

Колишня українська спортсменка-п’ятиборка, майстриня спорту міжнародного класу. Бронзова призерка чемпіонату Європи 2012 року із сучасного п’ятиборства. В серпні 2013 року здобула золоту нагороду на етапі Кубка світу з сучасного п’ятиборства у Китаї.

Олександр Бондар. Стрибки у воду.

234

Призер чемпіонату світу-2011. Здорово, що я нарешті отримав російський паспорт. Я його чекав-чекав і ось, дочекався», – прокоментував зміну громадянства Олександр Бондар.

Рустем Дремджі. Метання спису.

236

Перспективний метальник із Криму переможець Універсіади-2013, який сьогодні возвеличує російський триколор.

Альона Белякова. Метання диска.

220

Молода кримська спортсменка, яка в складі збірної України стала срібною призеркою Юнацьких ігор-2014. Сьогодні вона краща у своїй віковій групі у РФ.

Варто додати, що ми подали список найтитулованіших та найперспективніших українських атлетів, що перейшли під триколор Росії. Більшість з них поставили хрест на своїй кар’єрі, адже обрали федерацію, де результати завдяки допінгу лобіювалося на високодержавному рівні.

Підготовлено за матеріалами Вікіпедія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *