На Японський взялись за створення сучасного громадського простору

|

У Франківському районі тривають активні роботи з ремонту дорожнього покриття, хідників. Також розпочали облаштовувати громадський простір на вулиці Японській. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

японська

Цього року планують зробити ще три простори – на вул Тролейбусній – В.Великого, Пулюя та Симоненка.

«Тривають роботи з облаштування хідника та дорожнього покриття на вул В.Великого, 41-43, Науковій, 94-96, 58-60, 76. Робимо тротуари на вул Сахарова, 19. Згодом тут буде також облаштована зупинка громадського транспорту. В роботі двір на вул Окружній, 44. Вже зробили ремонт двору та хідників на вул Науковій, 41.японська2

Також почали роботи з облаштування громадського простору на вул Японській. Тут буде велосипедна доріжка, лавочки, урни для сміття, нові тротуари та доріжки. Орієнтовно через тиждень розпочнемо роботи на вул Тролейбусній – В.Великого. Також ще цього року хочемо розпочати роботи по громадських просторах на вул Пулюя та Симоненка», – розповів начальник відділу комунального господарства Франківської районної адміністрації Мирон Гук.

Загалом цього року з бюджету міста Франківська районна адміністрація отримала 23 млн грн на ремонти доріг, хідників тощо, з них близько 4 млн грн – на облаштування громадських просторів.

японська1

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *