ОСТАННІ НОВИНИ

На Садовій роблять нову каналізацію і водопровід

|

На вулиці Садовій ремонті роботи йдуть відповідно до графіку. Зараз на об’єкті влаштовують нову каналізацію та водопровід. Наступного тижня розпочнуть влаштовувати корито. Про це Львівьскому порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

ремонт

«Роботи на вул Садовій тривають. Зараз виконують земляні роботи та замінюють інженерні мережі», – розповів начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослав Костяка.

«Тривають роботи по каналізації та водопроводу. Робимо нову ливневу каналізацію, повністю замінюємо водопровід, бетонуємо і робимо підсилення по кабелях. Ділянка роботи складає 400 м. Демонтовані бордюри, зняли старий асфальт.

Проектом передбачено влаштування нового асфальтного покриття, кишень для автомобілів, велодоріжок, тротуарів, замощення біля будинків, влаштування лавочок та висадка нових дерев.

Роботи плануємо завершити в листопаді. Зараз на місці працює 7 екскаваторів, навантажувач, 6 машин, більше 20 осіб. Йдемо по графіку. Зі середи приступаємо до робіт по кориту. Потім будемо робити замощення під будинками і одразу прибирати територію», – розповіла директор «ШРБУ-65» Леся Магера.

Зазаначимо, що вартість робіт становить 25 млн грн..

Роботи на вул. Садовій виконує ШРБУ-65. Нагадаємо, вул Садова закрита на ремонт на ділянці від вул. Петлюри до вул. Кульпарківської.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *