ОСТАННІ НОВИНИ

Бійка під нічних клубом закінчилась реанімацією для одного з молодиків

|

Стрийські правоохоронці затримали підозрюваного у побитті молодого чоловіка. За рішенням суду йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

бійка

34-річному жителю міста Стрий 21 липня  повідомлено про підозру у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження 22-річному мешканцю одного зі сіл Стрийського району.

У місті Стрий, 10 липня, близько 5.45, на вулиці Галицькій біля нічного клубу між двома компаніями молодих людей виникла бійка, під час якої 22-річний мешканець одного із сіл Стрийського району отримав важкі тілесні ушкодження. З травмою голови та переломом щелепи чоловік був госпіталізований до реанімаційного відділення Стрийської районної лікарні.

У ході слідства правоохоронці встановили особу чоловіка, який завдав під час бійки біля нічного клубу тілесні ушкодження молодому чоловіку. Ним виявився 34-річний мешканець міста Стрий. За висновками експертів, потерпілому було завдано тілесні ушкодження, котрі відносяться до категорії тяжких.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та, за рішенням суду, взято під варту. Дане правопорушення  карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *