ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на вихідних відбудеться тест-драйв Porsche та Harley-Davidson. Як приєднатись

|

Цього вікенду два легендарних бренди з видатною історією Harley-Davidson та Porsche об’єднались, щоб принести відчуття нескінченного драйву та захоплення українським прихильникам культових мотоциклів та автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1

Harley-Davidson з перервою в 2 роки вертається з HARLEY ON TOUR в Україну. І цього року він вперше відвідає Львів. Тест-драйви культових мотоциклів 2016 модельного року, 23 новеньких блискучих байка вже чекають. HARLEY ON TOUR 2016 – це 14 країн, 32 локації та тисячі людей.

4 моделі Porsche вже загартовані для випробовування.

«Обирати Вам – відчути продуктивність Cayenne S E-Hybrid або справжню спортивну динаміку задньопривідного 911 Carrera S. Провести «індонезійського тигра» міськими джунглями за кермом Macan S Diesel чи поринути у неперевершену плавність та комфорт Panamera 4», – зазначають організатори.

Умови участі у тест-драйві мотоциклів Harley-Davidson детально вказані на афіші. Для тест-драйву Рorsche діюче посвідчення водія (категорії B) є необхідним.

Усіх охочих чекають 23-24 липня на парковці стадіону «Арена Львів» (вулиця Стрийська, 199) протягом всього вікенда.

Участь у тест-райді за телефоном (якщо ви не представник ЗМІ): 095 271 09 42, Марія. Тест-райд (якщо ви представник ЗМІ), акредитація та уточнення регламенту події: +38(093)196-93-93 (Юлія), пошта [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *