ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові зловили «ліфтового» злодія

|

Зловмисник намагався викрасти ліфтове обладнання із багатоповерхівки  у Сихівському районі.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ліфт

Так, до Сихівського відділу поліції 20 липня надійшло повідомлення від мешканця одного із житлових будинків на вулиці Дем’янській про те, що невідома особа намагається викрасти  обладнання з ліфтової шахти.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що зловмисник зайшов до під‘їзду багатоповерхівки зламавши електромагнітний замокдомофону, а потім діставшись до приміщення ліфтової шахти намагався викрасти електроприлади та лічильники ліфтової шахти.

Працівники поліції встановили, що до крадіжки ліфтового обладнання причетний 28-річний львів’янин. У нього вилучено «знаряддя» за допомогою якого він намагався скоїти крадіжку (ліхтарик, викрутку, плоскогубці).

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення). Чоловіку загрожує до шести років тюрми.

Працівники поліції наголошують, що кожен громадянин може допомогти запобігти крадіжці чи знайти злодіїв, якщо оперативно повідомить правоохоронців чи звернеться до ліфтової диспетчерської у разі втручання в роботу ліфта, що не пов’язане із ремонтними роботами. «Безшумно викрасти обладнання  ліфтового господарства неможливо, тож слухайте, що відбувається у вашому під’їзді і своєчасно викликайте поліцію», – наголошують правоохоронці.

Фото: youtube.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *