ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура обшукала «королівство» скандального мера Бучі

|

Генпрокуратура розслідує зловживання службовим становищем посадовими особами Бучанської та Ірпінської міських рад при незаконному вилученні належних державі земель лісового фонду площею 890 га поблизу м. Буча. Про це під час брифінгу у четвер, 21 липня повідомив начальник Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України В. Гуцуляк.

буча

За його інформацією, проводяться обшуки за 31 адресою.

«За рахунок вказаних земель лісогосподарського призначення Бучанською міською радою протягом 2006-2012 років незаконно відведено у власність земельні ділянки низці фізичних осіб, у тому числі підставних, частина з яких площею понад 14 га передана у власність колишньому Першому заступнику Голови Верховної Ради України І. Калєтніку. Також розслідується факт незаконного вилучення 65 га земель, які перебували у постійному користуванні Національного аграрного університету», – йдеться у повідомленні прес-службі Генпрокуратури України.

Наразі тривають обшуки в адміністративних приміщеннях Бучанської та Ірпінської міських рад, в приміщеннях підприємств, які виготовляли технічну документацію по виведенню земель, а також за місцем проживання та реєстрації голів Бучанської та Ірпінської міських рад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *