ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року у Львові візьмуться за реставрацію близько 20 аварійних балконів

|

Наприкінці липня – на початку серпня у Львові заплановано розпочати ремонтно-реставраційні роботи балконів на вул. Князя Романа, 4, капітальний ремонт балконів на вул. Рутковича, 4 та на вул. Торговій, 11. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

балкон

Загалом цього року управління замовило розроблення проектно-кошторисної документації на ремонтно-реставраційні роботи та капітальний ремонт балконів на такі об’єкти: вул. Чупринки, 52, вул. Листопадового Чину, 10, вул. І.Франка, 90, вул. Пекарська, 40, вул. Рутковича, 12, вул. Рутковича, 10, вул. Городоцька, 61, вул. Менделєєва, 5, вул. Павлова, 1, вул. Павлова, 2, вул. Зелена, 6 (вул. Шота Руставелі, 2), вул. ген. Чупринки, 4, вул. К. Левицького, 16, вул. І.Франка, 55, вул. Б.Хмельницького, 49, вул. Рутковича, 6, вул. Паркова, 4.

Також заплановано підготовку проектно-кошторисної документації для виконання ремонтно-реставраційних робіт у рамках спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» Львівської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва. Розробку документації буде замовлено у разі сприяння та активної участі мешканців, а саме надання письмової згоди на виконання ремонтно-реставраційних робіт та участь в програмі реставрації балконів. Для підготовки відповідних заяв управління звернулося у районні адміністрації.

На завершальному етапі реставрація балкону головного фасаду будинку-пам’ятки архітектури на вул. Курбаса, 8 у м. Львові, виконавець робіт ПАТ «Львів -Реставрація». Реставрацію балкону розпочато у 2015 році. На цьому об’єкті здійснювалось відновлення огорожі з роман-цементу. Роботи на об’єкті виконував скульптор Сергій Чепель та реставратор Ігор Коваль. Авторський нагляд здійснював Ярема Чурилик та Андрій Конюх.

Тривають ремонтно-реставраційні роботи балконів на головному фасаді пам’ятки архітектури на вул. Дорошенка, 29. Підрядна організація – ПП «Оберіг Груп». Відновлення кам’яних елементів виконує Андрій Федоришин, реставрацію елементів огорожі здійснює – Юрій Миколаїшин.

Розпочато та триває капітальний ремонт балконів на головному фасаді будівлі на вул. Шолом-Алейхема, 9. Підрядна організація, яка виконує роботи, ЗАТ ПБО «Львівміськбуд».

Розпочато підготовчі роботи з дослідження балкону на вул. Вірменській, 13, для подальшого виконання ремонтно-реставраційних робіт.

Наприкінці липня – на початку серпня заплановано розпочати ремонтно-реставраційні роботи балконів на вул. Дорошенка, 15.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *