ОСТАННІ НОВИНИ

Версії вбивства Павла Шеремета

|

Правоохоронці розглядають три можливі версії вбивства відомого журналіста Павла Шеремета, передає Львівський портал.

1

 

Слідство буде розглядати всі можливі версії вбивства Павла Шеремета, не виключаючи і російський слід. Про це повідомив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Павло Шеремет загинув в результаті вибуху, встановленого під днищем автомобіля вибухового пристрою. Швидше за все керованого дистанційно. Це цинічне і добре сплановане вбивство. Слідство буде розглядати всі можливі версії вбивства Павла Шеремета. В першу чергу пов’язані з його журналісткою діяльністю. Не виключаючи і російський слід. Вбивці повинні бути знайдені і покарані!», – написав він.

Правоохоронці серед версій вбивства Павла Шеремета не виключають неприязні стосунки. Про це під час спілкування з журналістами на місці трагедії, яке транслював телеканал 112 Україна, заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

За його словами, не виключається версія неприязних відносин.

“Така версія завжди застосовується, оскільки ми не можемо виключати нічого. Я думаю, що будуть розглядатися й інші версії, але особисто я хочу в цій ситуації підтримати колегу Антона Геращенка і безперечно російський слід виключати не можна”, – розповів він.

Також у рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета слідчі, серед інших, розглядають версію замаху на життя керівника «Української правди» Олени Притули, у машині якої він знаходився під час вибуху. Про це в ефірі каналу 112 заявила речник прокуратури Києва Надія Максимець.

«Слідчі розглядають і ці версії. Зараз мабуть передчасно озвучувати якісь основні», – сказала вона.

Максимець додала, що також проводяться слідчі дії біля дому Шеремета і Притули, де машина була припаркована вночі.

«Також встановлюється, чи були там відеокамери, встановлюється, чи були там, можливо, свідки, які володіють якоюсь інформацією з цього приводу», – сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні в результаті вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *