ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі жінка-водій знесла паркан, який при падінні травмував перехожу

|

Внаслідок падіння металевої секції паркану жінка, яка йшла по тротуарі, отримала травми і була доставлена в лікарню, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

дтп швидка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 липня, близько 15.45, на вулиці Майдан Шевченка у місті Дрогобич. 40-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Хюндай Гет», виїзджаючи зі стоянки не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на металевий паркан. У результаті удару одна секція металевого паркану впала на тротуар вулиці Лисенка та травмувала перехожу.

Постраждалу 54-річну жительку Дрогобицького району було доставлено в міську лікарню,  у неї діагностували  струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Всі обставини ДТП встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *