ОСТАННІ НОВИНИ

Більш як на десять років «посадять» двох осіб, які втопили друга за пляшку спиртного

|

Прокуратурою Львівської області підтримано державне обвинувачення щодо двох мешканців Миколаївського району, один підозрюваних в умисному вбивстві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

утопленик

Ще в листопаді 2011 року вказані особи, будучи в стані алкогольного сп’яніння, через побутовий конфлікт, вимагали від свого знайомого визнати, що саме він вкрав у них пляшку дорогого спиртного, завдавши йому тілесних ушкоджень та пригрозили розправою.

В подальшому, не отримавши бажаного вивезли потерпілого до річки, зав’язали йому руки за спину та скинули у воду, де останній через безпорадний стан втопився.

Стрийський міськрайонний суд Львівської області підтримав позицію прокурора та кваліфікував дії засуджених, як умисне вбивство, за попередньою змовою групою осіб, тобто вчинення злочину, передбаченого п.12 ч.2 ст.115 КК України.

Вироком суду від 13 липня поточного року останнім призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 11 та 10 років 6 місяців відповідно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *