ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию двоє працівників водоканалу під час ремонтних робіт переламали ноги

|

Працівники комунального підприємства одержали травми під час виконання  ремонтних робіт. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

лікарня

До Стрийського відділу поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію двох травмованих чоловіків, мешканців міста Стрий.

Встановлено, що 18 липня в одному із населених пунктів району, під час проведення ремонтних робіт по заміні водонапірної труби, стався обвал ґрунту внаслідок чого було травмовано  і доставлено до лікарні 54-річного та 61-річного працівників комунального підприємства (водоканалу). У постраждалих діагностовано переломи ніг і в одного з них травму грудної клітки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 272 КК України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого,- карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Всі обставини події встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *