ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали злодія з бензопилою на велосипеді

|

Львівські патрульні затримали велосипедного крадія із бензопилою викраденою рік тому. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

Вчора, близько 19 години, до патрульних надійшов виклик про крадіжку велосипеда у місті Винники на вулиці Шевченка. Свідок події надав опис підозрюваного: чорна спортивна кофта,світлі джинси, чорне волосся, високий. Заявник детально розповів як виглядає його велосипед. Усю інформацію перекинули в орієнтування усім екіпажам.

2

Вже за 20 хв особу характерної зовнішності з білим мішком та велосипедом інспектори помітили на вулиці Личаківській. Велосипед цілком відповідав описам викраденого. Чоловік при собі мав бензопилу на якій був прикріплений номер мобільгого телефону. Інспектори зателефонували за цим номером і дізналися, що згаданий електроприлад викрали рік тому у місті Червоноград.

3

25-річний мешканець Сокальського району розповів, що викрав велосипед аби здати в ломбард, бо не має грошей на життя та дорогу додому. На місце викликали слідчо-оперативну групу Личаківського відділу поліції.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *