ОСТАННІ НОВИНИ

Співпадіння? Міністр інфраструктури розповів про страшні події із залізничниками

|

Викрадення голови департаменту електропостачання “Укрзалізниці” Валерія Людмирського пов’язано з його професійною діяльністю.

омелян

Про це повідомив Міністр інфраструктури Володимир Омелян в інтерв’ю ЕП.

“Я думаю що так, це пов’язано з його професійною діяльністю. Це проблема усіх державних підприємств. УЗ одна з найбільших державних монополій, яка посідає чинне місце не тільки по грошовому потоку, по кількості зайнятих, але і по корупції та неефективності”, – зазначив міністр.

За словами Омеляна, це один з доказів, що УЗ потребує кардинальної реформи, що існує багато процесів, які не підзвітні суспільству і що цю ситуацію необхідно швидко виправляти.

“Мене хвилює, що спочатку в нас аварії на підпитку, потім у нас ці викрадення, загадкова смерть заступника Людмирського, яка була тиждень тому від удару струмом вдома. Такі епізоди один за одним, які тривожать. Ці речі між собою не пов’язані, але за теорією випадкових речей, спочатку трапляється щось одне, а потім наступне й наступне”, – додав він.

“Мені неприємно як міністру, що УЗ в черговий раз потрапляє в об’єктив преси та суспільства, не здобутками та позитивними речами, а такими моментами, які ганьблять”, – зазначає Омелян.

Раніше Львівський портал повідомляв, що родичі викраденого працівника Укрзалізниці підготували грошову винагороду за повернення чоловіка живим.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *