ОСТАННІ НОВИНИ

Родичі викраденого залізничника пропонують винагороду за його повернення

|

Поліцією розглядається низка можливих версій скоєння цього злочину, зокрема – і та, що стосується професійної діяльності викраденого громадянина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції.

2

Так, подія трапилася вчора, 18 липня, увечері в одному з дворів будинків на вулиці Кудряшова у Солом’янському районі Києва. Поліція просить очевидців або свідків відгукнутися і повідомити відому їм інформацію.

«О 21:28 до київських правоохоронців надійшло повідомлення, що у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Кудряшова чути постріли. Окрім цього, зі слів заявника поліцейські також дізналися, що двоє невідомих осіб у масках насильно посадили чоловіка в автомобіль, а потім зникли», – повідомляють правоохоронці.

За вказаною адресою негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Солом’янського і Головного управлінь столичної поліції. По прибуттю правоохоронці виявили на місці пригоди тіло мертвої собаки та 5 гільз калібром 5,45 мм.

Поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців цього правопорушення, аби встановити всі обставини скоєного.

Як повідомля Українська правда» з посиланням на сайт Центру досліджень енергетики, родичі Людмирського пропонують винагороду у розмірі $100 тисяч за його повернення живим. “Конфіденційність гарантуємо (098) 089 25 69”, – сказано на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *