ОСТАННІ НОВИНИ

Польща постачатиме зброю в Україну і готуватиме солдат на Львівщині

|

Радник-посланник (заступник голови місії) Посольства Польщі в Україні Рафал Вольські заявляє, що у підписана у Варшаві главами оборонних відомств України та Польщі Угода про військово-технічне співробітництво передбачає постачання зброї та техніки.

1

Як передає УНІАН, про це Вольські сказав на міжнародній конференції на тему: “Саміт НАТО у Варшаві – результати для України”.

Угода була підписана в рамках саміту Організації Північноатлантичного договору (НАТО), який відбувався 8-9 липня.

“На саміті глава Міністерства національної оборони Республіки Польща Антоні Мацєревич та міністр оборони України Степан Полторак підписали угоду про поставки зброї, військової техніки, а також про надання послуг військово-технічного характеру”, – сказав Вольські.

Також він нагадав, що проводяться спільні військові навчання та здійснюється підготовка українських солдатів у Яворові Львівської області разом зі США, Великою Британією, Канадою та Литвою.
Як відомо,  9 липня Україна та Польща підписали Угоду про військово-технічне співробітництво, взаємні поставки товарів військового призначення та надання послуг військового призначення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *