ОСТАННІ НОВИНИ

Третина знеструмлених населених пунктів Львівщини досі залишається без світла

|

Станом на ранок понеділка, 18 липня, електропостачання у знеструмлених населених пунктах області, які постраждали від учорашньої негоди, відновили близько на 65%. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

електроопора

За словами заступника директора департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Олександра Харчука, на Львівщині через негоду 17 липня без електропостачання залишилося 115 населених пунктів області. Зокрема на території 12 районів області та м. Львова зафіксували 29 порушень в роботі систем життєзабезпечення населення області (електропостачання): Городоцький район – 3, Дрогобицький – 3, Жидачівський – 1, Жовківський – 7, Мостиський – 2, Перемишлянський – 2, Пустомитівський – 1, Самбірський – 1, Сокальський – 1, Стрийський – 4, Яворівський – 3, м. Львів – 1. Внаслідок негоди без електропостачання залишилося 115 населених пунктів.

Протягом дня аварійні бригади районних електромереж ПАТ “Львівобленерго” пошкодження ліквідували та відновили електропостачання у всіх населених пунктах.

Також, як повідомив Олександр Харчук, внаслідок негоди вже на ранок 18 липня залишились без електропостачання ще 30 населених пунктів у 6-ти районах області (23 повністю, 7 частково). Зокрема знеструмленими залишалися 5 населених пунктів у Дрогобицькому районі (4 повністю та 1 частково), 3 – у Жовківському районі (2 повністю та 1 частково), 4 – у Кам’янка-Бузькому (2 повністю та 2 частково), 1 частково – на Перемишлянщині, 3 повністю – на Стрийщині та 14 населених рунктів – у Яворівському районі (12 повністю та 2 частково).

Станом на 15:00 год електропостачання відновили у 18-ти населених пунктах. Залишаються без електроенергії ще 9 населених пунктів повністю та 3 – частково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *