ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині уже формують формувати місцеві бюджети-2017

|

На Львівщині почали формуватись місцеві бюджети на 2017 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

бюджет

“Формування місцевих бюджетів здійснюватиметься з широким залученням усіх учасників бюджетного процесу, з урахуванням продовження реформування місцевого самоврядування та застосування програмно-цільового методу бюджетування”, – повідомив директор департаменту фінансів Олег Демків.

З метою залучення в область додаткових джерел доходів самостійні структурні підрозділи облдержадміністрації підготують пропозиції до центральних органів влади щодо удосконалення чинного бюджетного законодавства, врахування необхідних видатків під час реалізації різних державних програм.

Ці пропозиції будуть опрацьовані галузевими департаментами облдержадміністрації у відповідних міністерствах, а також Міністерстві фінансів України.

“З метою забезпечення ефективного використання наявного фінансового ресурсу в бюджетній галузі та підвищення результативності бюджетування планується зміцнити дохідну базу, удосконалити мережу бюджетних установ, переглянути місцеві програми і зосередити місцеві кошти на пріоритетних напрямках соціально-економічного розвитку області”, – додав посадовець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *