ОСТАННІ НОВИНИ

Дороги Львівщини покращують рівень безпеки дорожнього руху

|

Служба автомобільних доріг у Львівській області задля безпеки руху на автошляхах Львівщини з року в рік проводить роботи з покращення організації безпеки руху: ремонт та відновлення бар’єрного огородження, заміна, встановлення дорожніх знаків, встановлення світлофорів, поновлення дорожньої розмітки та смуг пішохідних переходів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг Львівщини.

ремонт дороги

Станом на 14 липня з початку поточного року дорожниками встановлено або замінено існуючих 639 шт. дорожніх знаків маршрутного орієнтування та індивідуального проектування; нанесено розмітку проїжджої частини доріг протяжністю 670,5 тис. м., проїжджої частини ліній – 935,5 тис. м.; нанесено 4192,0 м2 пішохідних переходів та напрямних острівців; встановлено 2 540 м бар’єрного огородження, відремонтовано 750 м. п. тротуарів.

Дорожники нагадують, що недотримання правил дорожнього руху, перевищення швидкості, недотримання правил обгону та виїзд на зустрічну смугу часто призводять до ДТП, внаслідок яких травмуються та гинуть люди, нищаться автомобілі та об’єкти дорожньої інфраструктури, зокрема бар’єрне огородження (відбійники) тощо. Водії, будьте пильними та дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *