ОСТАННІ НОВИНИ

Бійців «Азова» звинувачують у нападах на інкасаторів

|

У Нацгвардії проводять службову перевірку за фактом затримання трьох осіб підрозділу “Азов” в результаті спецоперації СБУ, Національної поліції та прокуратури.

інкасатор

Про це 16 липня повідомили у прес-службі НГУ.

“В результаті проведення спецоперації СБУ, Національної поліції, прокуратури затримано 3 особи  підрозділу “Азов”, Командування НГУ проводить службову перевірку даного факту”, – зазначено у повідомленні.

Також у Нацгвардії підкреслили, що сприятимуть “всебічному і якісному проведенню розслідування  інциденту пов’язаного з  нападом на інкасаторів”.

Як відомо, раніше глава СБУ Василь Грицак заявив, що 15 липня у Запорізькій області на трасі Орехів-Пологи було знешкоджено організоване угруповання, члени якого з лютого 2014 року здійснювали розбійні напади на банківські відділення та інкасаторські машини, прикриваючись приналежністю до одного з добровольчих батальйонів (“Азова”).

Серед нападників на інкасаторський автомобіль на Запоріжжі виявили бійців Нацгвардії

Під час обшуків за місцем тимчасової дислокації підрозділу Нацгвардії правоохоронці вилучили речові докази, які свідчать про здійснення інших розбійних нападів. Слідчі досліджують виявлені матеріали. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 257 КК.

Колишній командир добровольчого батальйону “Азов”, нардеп Андрій Білецький заявив УП, що командування полку “Азов” буде надавати будь-яку допомогу у розслідуванні інциденту, який стався у Запорізькій області в зв’язку з нападом на інкасаторів.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *