На Варшавській – Сосновій хочуть встановити додаткові знаки заборони руху

|

На Варшавській – Сосновій просять встановити знаки заборони руху транспорту територією двох шкіл. Відповідне звернення на ім’я Віктора Пушкарьова, першого заступника міського голови Львова, подав на сесії Львівської міської ради депутат УКРОПівець Ігор Зінкевич. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

166

«До мене як до депутата у Львівській міській раді, звернулась мешканці Шевченківського району, які повідомили, що на територію загальноосвітніх шкіл №91 та №43 постійно заїжджають транспортні засоби, що не мають відношення до цих навчальних закладів. Проблема несанкціонованого заїзду загострилась, коли на території перед школою №91 були встановлені намети, до яких постійно приїжджають автомобілі, що обслуговують будівництво неподалік…», – йдеться у повідомленні.

На думку Ігора Зінкевича, «встановлення дорожнього знаку, що заборонить рух транспорту цією ділянкою, матиме лише позитивні наслідки та зніме соціальну напругу у мікрорайоні».

Як відомо, у мерії виник конфлікт із забудовником Варшавської – Соснової.  Сьогодні справу забудовника розглядають у двох судах Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *