ОСТАННІ НОВИНИ

На дорогах Львівщини провели ямковий ремонт

|

У період з 7 до 14 липня дорожники ліквідували понад 16 тис м2 ямковості на дорогах Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

ремонт

Протягом минулого тижня на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядними ліквідовано  16 131 м2 аварійної ямковості.

«Щоденно на автомобільних дорогах загального користування дорожниками проводяться роботи з ліквідації аварійної ямковості, використовуючи як традиційні методи так і з застосовують спеціальні механізми – мадпадчери (струменевий метод) для ліквідації аварійної ямковості. Окрім того, проводяться роботи з заливки швів та тріщин дорожнього покриття для запобігання утворенню ям та руйнування доріг у майбутньому», -йдеться у повідомленні.

Вказані роботи виконуються за кошти за експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування у Львівській області.

Станом на 15 липня з початку поточного року  ліквідовано  371 326 м2 аварійної  ямковості на автомобільних дорогах загального користування Львівської області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *