ОСТАННІ НОВИНИ

Де на Львівщині найкраще живеться?

|

Станом на 1 липня у рейтингу районів на  Львівщині лідерами є Кам’янка-Бузький, Пустомитівський та Стрийський райони. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

рейтинг

Серед міст обласного значення рейтинг очолюють Моршин та Трускавець. Такі результати оприлюднили у четвер, 14 липня, під час наради голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, Кам`янка-Бузький район лідирує завдяки найвищим показникам із забезпечення населення централізованим вивезенням твердих побутових відходів; росту економічної активності району та зростання обсягів залучених інвестицій. Також цей район перший за кількістю опрацьованих звернень громадян на “гарячу лінію-112”.

Натомість аутсайдерами є Старосамбірський, Турківський та Дрогобицький райони.

Серед міст обласного значення рейтинг очолюють Моршин, за ним – місто Трускавець, останні місця займають Стрий та Дрогобич.

Моршин лідирує завдяки високим показникам зниження податкового боргу, охоплення дошкільною освітою дітей (від 3 до 6 років), за кількістю найманих працівників на 1000 населення та кількістю опрацьованих звернень громадян на “гарячу лінію-112”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *