ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області п’яний хлопець обікрав сільську церкву

|

У Самбірському районі молодик пошкодив майно у дзвіниці сільської церкви. Правоохоронці встановили особу зловмисника та відкрили кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна культової споруди. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

храми і пожежі1

До Старосамбірського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в ніч на 12 липня у селі Биличі Старосамбірського району невідомі пошкодивши вікно дісталися до дзвіниці місцевого храму святих Косьми і Дем’яна де розкидали церковні речі і  пошкодили два електропідсвічники. Сума завданих збитків становить 300 гривень.

Правоохоронці встановили, що до протиправних дій причетний 22-річний місцевий житель, який свої дії пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.194 КК України (Умисне знищення або пошкодження майна), карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *