ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий обурений: львівські депутати не дали Парасюку приміщення

|

Львівські депутати не виділили народному депутату Володимиру Парасюку приміщення на вулиці Михальчука, 4.  За рішення виділити йому це приміщення проголосувало 28 міських обранців, передає кореспондент Львівського порталу з зали засідань.

садовий

За словами начальника управління комунальної власності Інни Свистун, приміщення раніше було вилучено судом в попереднього власника.

«До нас нещодавно прийшло судове рішення. Це приміщення було вкрадене орендарем. Зараз проводиться реєстрація за право громади на цей об’єкт», – зауважила вона.

Варто зазначити, що під час розгляду цього питання до зали засідань повернувся міський голова (його під час розгляду останніх питань заміняв секретар ради А. Забарило) і обурився тим, що деякі з депутатів висловилися проти передачі цього приміщення В. Парасюку без конкурсу.

«Ви забули Революцію Гідності? Ви маєте зауваження до депутата, який має здійснювати свою діяльність? Ви що, мозгами всі поїхали?? Народний депутат Парасюк- це людина, яка проявила гідність в складний час. Я вважаю що громада Львова має право задовольнити його прохання про приміщення для своєї діяльності»,- заявив мер Львова.

Зрештою, ухвалу таки не підтримали.

Нагадаємо, 15 червня у Верховній Раді народному депутату Володимиру Парасюку «попало» під час бійки через те, що депутат «Опозиційного блоку» критикував мера Львова Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *