ОСТАННІ НОВИНИ

Фотосесія молодят перед весіллям завершилася падінням у 200 метрову прірву

|

У Міжгірському районі Закарпаття молодята із Львівщини впали із гори Гемба. Пара їхала на весільну фотосесію, і злетіла в прірву висотою 200 метрів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Закарпатської області.

112

Мешканці Львова, їдучи на фотозйомку перед власним весіллям, скористалися послугами 43-річного водія, жителя села Пилипець Міжгірського району та потрапили в ДТП. Саморобне авто чоловіка з’їхало з ґрунтової дороги біля станції канатно-крісельного підйомника та впало з висоти 200 метрів.

Внаслідок інциденту всі пасажири отримали черепно-мозкові травми та садна. 25-річній львів’янці діагностували перелом першого поперекового хребця та рвані рани. Потерпіла, за інформацією слідчо-оперативної групи, їхала фотографуватися на заході сонця разом з своїм нареченим перед весіллям.

Водій авто, що потрапило в ДТП, пояснив, що не впорався з керуванням. Поліція, як імовірні причини аварії, називає можливу несправність авто та проблемну ділянку дороги. Слідство триває, інформують у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Ілюстрація: Джей Філбрік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *