ОСТАННІ НОВИНИ

Богатирі зі Львівщини – серед найкращих важкоатлетів України

|

Днями у Скадовську Херсонської області завершився Чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді віком до 23 років та ХХХ Міжнародний турнір пам’яті Якова Куценка. На цьогорічних традиційних змаганнях боротьбу вели понад 300 важкоатлетів з усіх регіонів України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

ло

Найуспішнішим у змаганнях серед жінок став виступ львівської важкоатлетки вагової категорії до 48 кг Ольги Заяць. Перевищивши власне досягнення на 9 кг, Ольга Заяць з результатом 130 кг у сумі двоборства здобула срібло й виконала норматив “Майстра спорту України”.

Також успішно завершила змагання майстер спорту України Діана Нагорнюк. У ваговій категорії до 75 кг у чемпіонаті України серед молоді віком до 23 років львівська атлетка здобула срібну нагороду, а у міжнародному турнірі пам’яті Якова Куценка виборола третє призове місце. Результат спортсменки – 73 кг у ривку та 90 кг у поштовху.

Жіноча команда Львівської області посіла 10 місце із 166,5 очками з-поміж 21 жіночої команди з усієї України.

Команда Львівської області серед чоловіків цього року здобула друге командне місце Чемпіонату України з важкої атлетики серед молоді віком до 23 років.

З поміж представників Львівщини Артур Гордишинський у ваговій категорії до 69 із результатом 152 кг здобув перше місце. У цій же ваговій категорії успішно змагався 17-річний атлет Олег Махмудов, який зміг вибороти срібні нагороди змагань.

Віталій Олевич здобув бронзові нагороди у сумі двоборства.

Також успішним був виступ Павла Закашевського у ваговій категорії до 105 кг, який виборов бронзову медаль Чемпіонату України серед молоді та Міжнародного турніру пам’яті Якова Куценка.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *