ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові стартує Всеукраїнська конференція щодо поводження із відходами

|

Упродовж 14 та 15 липня у Львові в рамках Національного форуму «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» відбудеться конференція «Стан сміттєзвалищ і полігонів ТПВ в Україні: проблеми та шляхи їх розв’язання». Про це Львівському порталу повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

1

«Метою конференції є визначення загроз для довкілля й здоров’я людини, пов’язаних з неправильним поводженням з побутовими відходами в Україні, розроблення рекомендацій для комплексного розв’язання проблеми накопичення побутових відходів на полігонах і сміттєзвалищах, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу у напрямі ефективного використання побутових відходів як цінного енергетичного ресурсу, впровадження засад збалансованого розвитку в систему поводження з небезпечними й побутовими відходами», – йдеться у повідомленні.

Як видно з програми цієї конференції, Львівську область представлятимуть працівники мерії та комунальних підприємств, зокрема одним із модераторів буде начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець. Серед спікерів другого дня буде також мер Львова Андрій Садовий.

Окрім того, 15 липня на цю конференцію завітає міністр екології  та природних ресурсів Остап Семерак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *