ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонт Ратуші дадуть майже у 5 разів більше ніж на ОСББ усього Львова

|

Ремонтні роботи в львівській Ратуші оцінили в додаткових 1,5 млн грн, а для ремонту понад 800 ОСББ міста додали лише 340 тис. грн. Про це повідомляє спільнота «УКРОП Львівщина» на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

Ратуша

«Так у Андрія Садового розподіляють кошти на ремонт: ремонтні роботи в Ратуші оцінили в додаткових 1,5 млн грн, а для ремонтів понад 800 ОСББ міста додали лише 340 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Власне, у лютому на черговій сесії Львівської міської ради міському голові нагадували про те, що, незважаючи на усні обіцянки передбачити необхідні кошти на ремонт ОСББ, в бюджет на це закладено лише 700 тис. грн. Днями департамент економічної політики Львівської міськради письмово повідомив про 340 тис. грн, що для  додатково виділені із резервного фонду.

«Уточнена сума видатків на капітальний ремонт усіх ОСББ міста становить 1040 млн грн. Попередньо передбачені бюджетом розвитку 700 тис. грн були призначені, як стало відомо, для ремонту будинків лише у центральній частині міста. Відтак тоді депутати звернулися до міського голови з вимогою збільшити фінансування ремонтних робіт і передбачити кошти й для ремонту ОСББ, що знаходяться за межами центральної історичної частини міста. Через півроку ухвалою сесії ЛМР прийняли рішення про збільшення фінансування аж на… 340 тис. грн!», – наголошують у повідомленні.

Водночас, сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до бюджету Львова, де з резервного фонду міськради для ремонту кабінетів та заміни вікон у кабінетах апарату виконавчого комітету планують виділити додатково майже 1,5 млн грн.

«Собі – 1,5 млн грн, місту  – 340 тис. грн», – резюмують у заяві.

Фото: bigukraine.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *