ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть трьох поліцейських - хабарників

|

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох працівників поліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури.

патрульні

Прокуратурою області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо трьох оперуповноважених Стрийського відділу поліції ГУ НП у Львівській області за підозрою у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, тобто вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України.

Вказані працівники поліції за попередньою змовою в групі осіб, у травні поточного року одержали від громадянина 400 доларів США неправомірної вигоди за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності. Одразу на місці скоєння злочину згадані правоохоронці були затримані слідчими прокуратури Львівської області.

У подальшому трьом працівникам поліції суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, із визначення застави в розмірі 87 тис грн кожному, які ними було сплачено, крім цього усіх підозрюваних відсторонено від займаної посади.

За вчинення даного кримінального правопорушення оперуповноваженим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *