ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян кличуть займатися спортом на новому майданчику в Парку культури

|

У Парку культури 15 липня о 15.00 урочисто відкриють новий спортивний майданчик. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

сп

Спортивний майданчик включає: атлетичний комплекс, на якому встановлені лавки для пресу, шведська стінка, а також елементи для віджимань; комплекс з гімнастичним обладнанням, де можна побачити класичні бруси, труби, турніки та ін.

«Заняття спортом є однією з важливих складових здорового способу життя людини. А фізичні вправи на свіжому повітрі завжди були і залишаються приємним та корисним задоволенням.  Так, на сьогодні, одним з головних завдань Парку залишається створення для  львів’ян та гостей міста комфортних умов перебування на свіжому повітрі, для зміцнення їх організму, правильного фізичного розвитку, а також проведення змістовного дозвілля в колі друзів.

Отже, говорити про потрібність і важливість такого майданчика, напевно, не варто, так, як фізичний розвиток стоїть на одному з перших місць у повноцінному формуванні людини. Тому в місцевому Парку культури встановлений спортивний майданчик, який допоможе кожній людині розвинути себе та вести здоровий спосіб життя.

Знайти спортивний майданчик на території Парку не складно. Він облаштований по правій стороні центральної алеї Парку поруч з відкритим дитячим майданчиком та комплексом «Маленька Скандинавія». Варто наголосити на тому, що майданчик має універсальне обладнання та призначений для  відвідувачів різного віку», – наголошують у Парку культури.

Фото: Парк культури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *