ОСТАННІ НОВИНИ

У парку Франка намагалися поцупити собачу гойдалку

|

Учора у парку ім. Івана Франка на території тренувально-вигульного майданчика для собак встановили тренажери для активних занять. Вже ввечері невідомі намагались поцупити один з тренажерів. Про це повідомляють активісти «Спільноти собачників Львова» на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

гойдалка

Як повідомила очевидець інциденту, тренажер-гойдалку намагалися поцупити вчора ввечері. «Його майже викопали, якщо сьогодні його не вкопати назад і не зацементувати, то сьогодні вночі його точно вкрадуть», – повідомила жінка.

«Цієї ночі сталась прикра подія – невідомі зламали гойдалку у Першому тренувально-вигульному майданчику для собак у Львові. Це було зафіксовано у протоколі патрульної поліції, винних будуть шукати, а охорону майданчика – підсилювати. Водночас, є дуже нагальна справа – ремонт гойдалки», – зазначають у спільноті «Kormotech & Соціум».

оч

Власне наразі гойдалку намагаються оперативно відремонтувати, аби улюбленці знову могли на ній займатися. Водночас відвідувачів майданчика закликають поки що не користуватись поламаним снарядом, а також слідкувати за порядком на території.

Фото: Дивись.Інфо, соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *