ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з візитом перебуває прем’єр Канади

|

Сьогодні, 12 липня, з візитом у Львові та області перебуває прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Делегація Збройних Сил Канади на чолі із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо відвідає Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного. Під час візиту канадська делегація ознайомиться із матеріально-технічною базою МЦМБ, його можливостями, відвідає канадську компоненту Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи та обговорить питання щодо підготовки підрозділів ЗС України канадськими інструкторами.

Довідка:

Джастін Трюдо – канадський політик, лідер Ліберальної партії Канади. Він є старшим сином колишнього прем’єр-міністра П’єра Трюдо. Прем’єр-міністр Канади з 4 листопада 2015 року.

Отримав ступінь бакалавра гуманітарних наук в галузі літератури в Університеті Макгілла та ступінь бакалавра освіти в Університеті Британської Колумбії. Вів соціальні дослідження і викладав французьку мову. Член Палати громад з 2008.

На парламентських виборах у жовтні 2015 року очолювана ним Ліберальна партія здобула переконливу перемогу, отримавши 184 місця і можливість сформувати уряд більшості.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *