ОСТАННІ НОВИНИ

Університети, тримайтеся: сьогодні в Україні стартує вступна компанія

|

Сьогодні, 11 липня, в Україні стартує вступна кампанія-2016. Саме сьогодні у вишах всієї країни зберуться черги вступників із батьками, а сайт реєстрації «валитиметься» від кількості заяв.

вступ

Із цього дня вищі навчальні заклади України починають приймати від абітурієнтів документи для вступу в електронній та паперовій формі.

Як йдеться на порталі Osvita.ua, прийом документів у осіб, які для вступу на навчання повинні проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах, закінчується о 18 годині 20 липня. Творчі конкурси проводяться в кілька сесій з 18 липня до 27 липня 2016 року.

Прийом документів у осіб, які повинні складати вступні іспити або проходити співбесіду у вищих навчальних закладах, закінчується о 18 годині 20 липня. Вступні іспити та співбесіди проводяться починаючи з 21 липня до 28 липня 2016 року.

Прийом документів в усіх інших абітурієнтів, які вступають у ВНЗ на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, закінчується о 18 годині 27 липня 2016 року.

Прийом заяв та документів від осіб, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, закінчується о 18 годині 20 липня. Вступні іспити проводяться з 21 липня до 27 липня 2016 року.

Прийом документів від осіб, які вступають на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або ступеня бакалавра за скороченими програмами відповідно до пунктів 3, 5 розділу III Умов прийому до вищих навчальних закладів закінчується о 18.00 годині 20 липня. Фахові вступні випробування проводяться з 21 липня до 27 липня 2016 року.

Строки прийому заяв та документів на навчання на основі повної загальної середньої освіти за вечірньою, заочною та дистанційною формами навчання визначаються правилами прийому вищого навчального закладу, тривалість прийому документів має становити не більше одного місяця. Прийом документів починається не раніше 11 липня 2016 року. Зарахування проводиться не пізніше ніж через 15 днів після завершення прийому заяв та документів, протягом яких проводиться конкурсний відбір.

Строки вступної кампанії на навчання на основі ступенів бакалавра, магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста, за усіма формами навчання визначаються правилами прийому до вищого навчального закладу. При цьому зарахування на навчання за кошти державного бюджету закінчується не пізніше 15 вересня 2016 року, крім випадків, передбачених у розділі XVIII Умов прийому до вищих начальних закладів (Особливості прийому та навчання іноземців та осіб без громадянства).

Раніше Львівський портал писав, як подавати документ до вишів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *