ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині Daewoo Lanos врізався у вантажівку. Двоє людей в лікарні

|

У Самбірському районі внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою постраждало двоє осіб. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

дтп

До Самбірського відділу поліції 9 липня надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Львів – Ужгород» між селами Луки – Хлопчиці внаслідок зіткнення двох автомобілів є постраждалі.

Виїздом на місце події слідчо–оперативної групи було встановлено, що 44-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Део Ланос», рухаючись в сторону міста Самбір, виїхав на смугу зустрічного руху де скоїв зіткнення з автомобілем «ЗІЛ-130» під керуванням 52-річного жителя села Острів Самбірського району.

Внаслідок автопригоди водій вантажівки та 40-річна львів’янка, яка перебувала в салоні легковика, отримали травми і були госпіталізовані.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Призначено ряд експертиз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *