ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік вбив і розчленував свою матір

|

У Стрийському районі син вбив свою 54-річну матір, розчленував її та заховав тіло у підвалі під картоплю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

вбив

У Стрийський відділ поліції 9 липня надійшла інформація від мешканки одного з сіл району про те, що її 54-річна сестра, котра живе по сусідству, майже тиждень не виходить зі свого будинку.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Під час обстеження приміщення правоохоронці виявили у підвалі розчленоване тіло господині, прикрите картоплею. Як в подальшому встановили експерти, тіло пролежало у підвалі не менше чотирьох діб.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає  покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний 33-річний син загиблої, котрий проживав у тому ж будинку. Правоохоронці встановили місцеперебування чоловіка та затримали його у Дрогобицькому районі, де він переховувався.

Суд обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *