ОСТАННІ НОВИНИ

Муженко зустрівся на Львівщині із начальником штабу оборони Канади

|

Сьогодні, 11 липня, в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (МЦМБ) Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась зустріч начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Віктора Муженка та начальника Штабу оборони Канади генерала Джонатана Ванса. Про це повідомив начальник академії Павло Ткачук на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

з1

Як він пояснив, ключовими темами обговорення стали підсумки співпраці збройних сил Канади та України, а також найближчі перспективи подальшого партнерства у військовій сфері між нашими країнами.

з2
«Високі гості особисто ознайомились із ходом навчання інструкторів Навчального центру підготовки підрозділів МЦМБ за участі канадських військовослужбовців, оглянули об’єкти навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури МЦМБ, поспілкувались із канадськими та українськими військовослужбовцями. За останній час ми зробили надзвичайно багато для того, щоб полігон відповідав найкращим світовим стандартам.

Досвід і знання, набуті в ході спільної підготовки підрозділів збройних сил України та наших зарубіжних партнерів, успішно застосовується в ході виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції на сході України», –  зауважив Павло Ткачук.

з6

І наголосив, що вони не збираються на цьому спинятися: «Попереду ще багато амбітних планів, які, безумовно, будуть втілені. Адже на цьому непростому шляху ми відчуваємо надзвичайно міцну підтримку з боку вищого військового керівництва нашої держави та іноземних партнерів».

Фото: Павло Ткачук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *