ОСТАННІ НОВИНИ

Українські поліцейські їздитимуть на новеньких Mitsubishi

|

Національна поліція України отримає 651 сучасний гібридний автомобіль Mitsubishi замість застарілих ВАЗ і УАЗ. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook, передає Львівський портал.

копомобіль

За його словами, 7 липня Міжвідомча робоча група МВС та Міністерство екології та природних ресурсів України схвалили проект щодо заміни автотранспортного парку поліції автомобілями з гібридною силовою установкою на базі кросовера Mitsubishi Outlander PHEV.

«Програма схвалена протокольним рішенням Кабміну №15 від 27.05.2016 та розроблена у співпраці з державними та комерційними структурами Японії в рамках Конвенції ООН про зміну клімату (Кіотського протоколу). На практиці, Національна поліція України отримає 651 сучасний автомобіль Mitsubishi – замість давно застарілих ВАЗ і УАЗ», – сказано в повідомленні.

Аваков також детально повідомив технічні характеристики нових авто, які отримають поліцейські.

«Витрата палива складає 1,9 л на 100 км. Економія коштів тільки на ПММ і паливі – 333,9 млн гривень у рік, зниження викидів парникових газів мало не в 6 разів, швидкість, комфорт, надійність і моральне задоволення», – повідомив міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *