ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті вбили чоторилапого борця з тютюновою контрабандою

|

На Закарпатті вбили прикордонного службового собаку Теро. Про це Львівськом уопрталу повідомлии у пресс-центрі Держприкордонслужби України.

теро

Спанієль з квітня цього року проходив службу в Мукачівському прикордонному загоні. Зараз встановлюються всі обставини загибелі.

Варто відмітити, що загиблий пес був одним з найактивніших борців з тютюновою контрабандою. Так, за час служби в Мукачівському загоні він допоміг виявити майже 200 тисяч пачок сигарет вартістю більше 2 мільйонів гривень. Крім того, за цей рік активних результатів Теро показував у Львівському загоні, там вартість виявлених ним контрабандних товарів сягнула 150 тисяч гривень.

Чотирилапого охоронця кордону вбили за місцем проживання. Свого помічника інструктор кінолог знайшов мертвим на подвір’ї.

теро1

Зважаючи на активність Теро з протидії протиправній діяльності на держрубежі та обставини загибелі скоріш за все у такий спосіб контрабандисти вирішили розправитися з ним. Для з’ясування всіх обставин прикордонники проводять перевірку до якої також залучили правоохоронні органи.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *