ОСТАННІ НОВИНИ

Заступника міністра охорони здоров’я «зловили» на хабарі

|

Заступника міністра охорони здоров’я України викрито на хабарництві та поборах. Про це Львівському порталу повідомили у прокуратурі міста Києва.

хабар

Як повідомив прокурор міста Києва Роман Говда, сьогодні вночі завершилася антикорупційна операція з викриття системного хабарництва за участі високопосадовця міністерства охорони здоров’я України. Так, слідчим управлінням прокуратури спільно з співробітниками ГУБКОЗ СБ України затримано «на гарячому» заступника міністра охорони здоров’я України.

Встановлено, що вказаний посадовець створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов’язки, зокрема проводити операцій в Олександровській лікарні Києва.

хабар1

Наразі заступника міністра та його спільника затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення вказаним особам про підозру.

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Віктор Шафранський повідомив в ефірі каналу 112, що затриманий – його заступник Роман Василишин. Відомо, що Василишин раніше був головним лікарем цієї лікарні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *