ОСТАННІ НОВИНИ

Під час протестів у США розпочали стрілянину. Загинуло четверо полісменів

|

У США четверо поліцейських загинули під час акції протесту в четвер у місті Даллас штату Техас. Про це повідомляє Укрінформ.

акція

Акція була спрямована проти вбивств афроамериканців представниками правоохоронних органів. Під час мітингу в Далласі пролунало понад 20 пострілів, повідомляє CNN.

За словами очевидців, вогонь по натовпу протестувальників відкрили двоє чоловіків, один з яких був у бронежилеті, повідомляє Fox News.

Є інформація, що у обох стрільців були снайперські гвинтівки, і вони стріляли з найближчого будинку. Наразі обох підозрюваних вдалося затримати, повідомляє AP: один з них здався сам, другий вступив в перестрілку з поліцією і був затриманий.

За даними Daily Mail, на відео з місця події видно, як натовп, що скандував «Не стріляйте!», Раптово почав стрімко розбігатися в момент, коли по людях відкрили вогонь. Також поліція припускає, що стрілки хотіли підірвати бомбу у центрі міста. За даними Foxnews, на місце події були викликані офіцери спецназу.

Нагадаємо: демонстрація в Далласі була однією з акцій протесту, що пройшли у великих містах США після того, як напередодні співробітники дорожньої поліції в штаті Міннесота розстріляли 32-річного темношкірого чоловіка в автомобілі. У цей момент в машині знаходились також жінка й дитина. Чоловік від отриманих поранень помер у лікарні.

Ще раніше подібний інцидент стався в штаті Луїзіана, де правоохоронці вбили 37-річного афроамериканця.

Фото: AFP

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *