ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершилися українсько-американські військові навчання

|

Сьогодні відбулась церемонія закриття українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «РепідТрайдент-2016». Про це повідомив очільник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

с2

 

«На цих навчаннях військовослужбовці різних країн пліч-о-пліч інтенсивно тренувались виконувати бойові завдання у складі багатонаціональних підрозділів», – зазначив він.

с3

За його словами, присутність на навчаннях представників 12 держав свідчить про підтримку України на її шляху до свободи і демократії. «І в черговий раз підкреслює наше спільне прагнення до миру і стабільності в Європі та усьому світі», – додав Павло Ткачук.

с4

«Ми радо сприймаємо знання і досвід, якими щедро діляться наші зарубіжні партнери. В той же час наші закордонні друзі змогли ознайомитись із унікальним досвідом українських підрозділів, набутим в ході антитерористичної операції на сході нашої держави. Переконаний, що ці навчання були взаємокорисними як для Збройних Сил України, так і для наших зарубіжних партнерів», – резюмував очільник Національної академії сухопутних військ.

с5

с7

с8

с9

Фото: Павло Ткачук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *