ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголосили конкурс екопроектів: найкращий отримає 50 тисяч

|

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації оголосив про початок конкурсу екопроектів «Краща громадська екологічна ініціатива». Громадськості пропонують подавати ідеї за наступними напрямками: запровадження європейських стандартів у поводженні з відходами, зменшення забруднення повітряного басейну та поліпшення стану водних об’єктів, розвиток мережі територій та об’єктів природно-заповідного фонду, виховання екологічної свідомості населення. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

екопроект

«Ми прагнемо впровадити інноваційні підходи до реалізації екологічної політики, котрі визначені Стратегією розвитку Львівської області до 2020 року», – наголосив директор департаменту Руслан Гречаник.

За його словами, учасниками конкурсу можуть стати громадські організації, природоохоронні та еколого-освітні установи, сільські, селищні, міські ради, а також об’єднані територіальні громади. Винятком є лише релігійні та політичні партії.

Максимальний розмір гранту – 50 тисяч гривень. Проекти, які передбачають фінансування третіх сторін, отримають додаткові переваги при розгляді на конкурсній комісії. До критеріїв відбору входитиме актуальність запропонованого проекту для Львівщини, доцільність реалізації з огляду на затрачені ресурси, інноваційність та довготривалий ефект.

Для участі у конкурсі необхідно подати у двох примірниках:

  1. Аплікаційна форму встановленого зразка (завантажити).
  2. Для громадських організацій:

– копію свідоцтва про державну реєстрацію;

– копію статуту;

– копію документа, що підтверджує повноваження особи, яка представляє Конкурсанта.

  1. Для природо-охоронних та еколого-освітніх установ:

– копію виписки з державного реєстру юридичних осіб;

– копію статуту.

  1. Для органів місцевого самоврядування:

– рішення органу місцевого самоврядування про участь у проекті;

– персональний склад учасників реалізації проекту із зазначенням прізвища, імені, по батькові, року народження та місця проживання.

  1. Електронну версію проекту з додатками (диск, флеш-пам’ять).
  2. Інформацію про партнерів екопроекту (копії договорів про партнерство…)
  3. Документи, що підтверджують співфінансування екопроекту з боку Апліканта та партнерських організацій (гарантійні листи, договори…).
  4. Документи, що обґрунтовують видатки в рамках екопроекту (локальні кошториси, розрахунки тощо).
  5. Три фотознімки об’єкта.

Документи на участь у конкурсі необхідно подавати у департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації (79026 м. Львів, вул. Стрийська, 98) до 29 липня 2016 року.

Електронну копію аплікаційної форми з додатками необхідно надіслати на e-mail: [email protected] з написом у темі “Конкурс екопроектів”.

Із запитаннями щодо конкурсу просимо звертатися у відділ економіки природокористування (79026 м. Львів, вул. Стрийська, 98, каб. № 307, тел. 238-73-99, e-mail: [email protected]).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *