ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили мотузковий парк для дітей і дорослих

|

Сьогодні, 6 липня, у парку «Знесіння» відбулася презентація мотузкового парку «Лазанка». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

мотузковий парк

Мотузковий парк – це комплекс мотузкових перешкод для дітей і дорослих, розташованих на висоті від 1 до 7 метрів. Всі маршрути відрізняються за рівнем складності і призначені для проходження як дорослими, так і дітьми від 3-х років. «LaZanka» – прекрасне місце для сімейного відпочинку, тут усі охочі знайдуть море розваг і пригод.

«На висоті, прямо в кроні дерев, ви зможете випробувати всю палітру емоцій – від страху до захоплення, спробувати свої сили на по-справжньому екстремальних перешкодах, а головне – просто отримати море задоволення. Саме у «LaZanka» є змога відчути себе справжнім мандрівником, долаючи канатні переправи, або ж просто насолодитися красою пейзажів парку «Знесіння».

Наші співробітники індивідуально підходять до кожного клієнта, намагаються зробити кожне відвідування мотузкового парку незабутнім. При цьому, на відміну від багатьох інших екстремальних розваг, мотузковий парк «LaZanka» дозволяє задіяти будь-яку кількість учасників, віком від 3-х років, без будь-якої спеціальної підготовки і навичок, а також – дає можливість розвиватися не тільки фізично, а й морально, відкриваючи нові грані можливого», – розповіли організатори.

Для гарантування безпеки відвідувачів використана “безперервна страховка”, яка виключає можливість самовільного та неадекватного використання страхувального спорядження. Принцип дії полягає в об’єднанні всіх страхувальних тросів в єдину систему, по якій пересувається спеціальний страхувальний пристрій. Таким чином від відвідувача не вимагається ніяких додаткових дій при проходженні маршруту. Відвідувач кріпиться до страховки на самому старті маршруту, переходячи з одного етапу на інший, йому не потрібно від’єднувати карабіни з страхувальних петель, єдиним місцем, де учасник може від’єднатися від страхувальної системи, є фініш.

Мотузковий парк «LaZanka» – включає в себе:

– «Дитячу» лінію – знаходиться на висоті 1 метри від землі, для дітей від 3-ох років, яка включає в себе 8 етапів і закінчується Zip-Line (швидкісний спуск по канату ) 25 метрів.

– «Universal» лінію – 4 метри від землі, для підлітків ростом більше 140 см та дорослих, яка включає в себе 8 етапів і закінчується Тарзанкою;

– «Extreme» лінію – 5-7 метрів від землі, для досвідчених екстремалі, яка включає 9 етапів і закінчується Zip-Line (швидкісний спуск по канату) 62 метри.

Фото умовне

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *