ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові родичі забрали у жінки документи і не впускають додому

|

На вулиці Виговського, 23 жінка, яка проживає з сином, не впускає у квартиру рідну сестру. Потерпіла уже другу добу стоїть під дверима і просить впустити її додому. Про це пишуть активісти «Варти1» на сторінці спільноти у Facebook, передає Львівський портал.

1

За словами жителів цього будинку, після смерті батьків одна з сестер поклала на лікування у психіатричну лікарню другу сестру. При цьому оформила на сина опікунство над тіткою, а сама забирає її пенсію. Також родичі забрали усі її документи, що засвідчують особу чи місце проживання.

«Сама жінка розказує, що її 4 липня виписали з лікарні і привезли додому по місцю прописки, але їй не відкривають дверей. Вона адекватна, зі всіма спілкується і розказує різні історії з свого життя. Навіть медики сказали, що на психічнохвору вона не похожа. Каже, що це не вперше вона проситься додому, але знову опиняється в лікарні.

Вона скаржиться на сильні болі, оскільки після лікарні та важкого життя у неї проблеми з печінкою і сколіоз. Сусіди визвали поліцію, а ті швидку. Всі стукали в двері, дзвонили на всі відомі телефони. Але ті сидять в квартирі і не виходять. Задіяні служби сказали, що згідно Закону зробити нічого не можуть і розійшлись», – пишуть активісти.

2

Відтак жінка, маючи рідних і житло,стала бездомною. Сусіди чим можуть допомагають потерпілій: поставили їй розкладне крісло і дають їсти, щоб якось допомогти.

Фото: Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *