На Львівщині чоловік вбив у лісі бабцю через ягоди

|

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, що причетний до вбивства пенсіонерки. Про це Львівському портал повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

задушив

Так, до Радехівського відділення поліції 30 червня звернувся 40-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що 29 червня його 80-річна мати пішла в ліс збирати ягоди і додому не повернулася.

Під час пошукових робіт, на території Бабичівського лісництва, неподалік села в якому вона проживала, було виявлено тіло зниклої пенсіонерки без ознак життя. За висновком судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок механічної асфікції (удушення).

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років).

Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний раніше судимий 38-річний, непрацюючий односелець пенсіонерки, невдовзіі суд обере для них міру запобіжного заходу.

«Зловмисник зізнався у скоєному. За його словами, у той день, збираючи чорниці, він зустрів у лісі свою односельчанку. Через ягоди, між ними виникла суперечка, під час якої він задушив жінку», – повідомив заступник начальника управління кримінальної поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області майор поліції Олександр Костенюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *