ОСТАННІ НОВИНИ

В мережі з’явився екологічний паспорт Львівської області

|

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготував «Екологічний паспорт Львівської області» за даними 2015 року, в якому подано об’єктивну екологічну інформацію про стан основних природних ресурсів області, найважливіші екопроблеми регіону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

екопаспорт львівщини

«Основними розділами «Екопаспорту» є стан демографічної ситуації у Львівській області, перелік екологічно небезпечних об’єктів, аналіз стану атмосферного повітря, водних, земельних та лісових ресурсів, тваринний та рослинний світ, природно-заповідний фонд, поводження з відходами, державний контроль за додержанням вимог природоохоронного законодавства, планування природоохоронної діяльності та інше», – повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник.

Інформація, викладена в «Екологічному паспорті» на 170 сторінках, надана Департаменту екології територіальними органами Міністерств і відомств, структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації.

З електронною версією «Екологічного паспорту Львівської області» можна ознайомитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *