ОСТАННІ НОВИНИ

Проти пікетувальників, які блокували кордон на Львівщині, відкрили кримінал

|

За фактами блокування доріг біля пунктів пропуску на українсько-польському кордоні відкриті кримінальні провадження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ф

Станом на 09.00 5 липня роботу в усіх пунктах пропуску у Львівській області повністю відновлено, заїзд-виїзд на автодорогах розблоковано.

За фактами блокування заїзду-виїзду на автодорогах біля пунктів пропуску «Шегині» (Мостиський район),  «Рава-Руська» (Жовківський район), «Краківець» (Яворівський район), яке здійснювалося місцевими жителями з 10.00 4 липня до ранку 5 липня, відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.279 ККУ (Блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків,- карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

Після перемовин представників митниці, прикордонників,  правоохоронних органів  та місцевих органів влади з учасниками акцій протесту всі пункти пропуску на території Львівської області відновили роботу у звичному режимі, автодороги повністю розблоковано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *